Bekabeling

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een snelle en betrouwbare informatie overdracht. Een betrouwbaar datanetwerk binnen een kantooromgeving of bedrijfspand is essentieel voor de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Een instabiel en onbetrouwbaar datanetwerk, een wirwar van bekabeling leveren op z'n minst ergernis op of erger: verstoring van uw werkzaamheden, verlies van belangrijke gegevens en uiteindelijk omzetverlies.

Hiervan zijn wij ons bewust en wij installeren dan ook op professionele wijze datanetwerken die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, netjes afgewerkt zijn en u ongestoord uw werk laten doen.

Wij verzorgen onder meer volledige datanetwerken voor ICT bedrijven die de bekabeling graag aan de specialist overlaten, variĆ«rend van UTP, FTP tot S-FTP.  Zo kunnen wij de aanleg van een compleet data wandgoot systeem verzorgen inclusief elektra voorzieningen, tot en met de patchkast en de bijbehorende apparatuur. Zo doet iedereen waar hij goed in is: u uw werk, uw ICT leverancier uw computers en wij zorgen voor een betrouwbare verbinding.

Uiteraard installeren wij ook datanetwerken rechtstreeks voor de eindklant. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde leveranciers en A-merken, hierdoor blijft de kwaliteit en serviceverlening gewaarborgd en is toekomstige uitbreiding of wijziging altijd mogelijk. Indien gewenst kunnen wij gecertificeerde netwerken leveren.

 

Neem contact op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.