Beveiliging

Een camerasysteem heeft een bewezen preventieve werking.  Een indringer wil niet graag vastgelegd worden door camera's tijdens zijn illegale activiteiten. Een camerasysteem valt of staat met de juiste keuze wat betreft camera's en positionering. Met een juiste camera op de juiste plaats kunt u de opgenomen beelden van de camera gebruiken als bewijsmateriaal.

Beelden van de camera's worden digitaal opgeslagen op de harddiskrecorder. Door deze te koppelen aan een ADSL aansluiting kunt u de beelden waar ook ter wereld live volgen en terugzoeken. Indien uw alarmsysteem is aangesloten op een meldkamer kan uw meldkamer desgewenst een melding van uw alarminstallatie verifiĆ«ren, door mee te kijken in uw systeem, waarna versnelde alarmopvolging mogelijk is. 

Door naast buitencamera's gebruik te maken van schrikverlichting, welke inschakelt zodra iemand uw terrein betreedt, creƫert u een zeer ongewenste situatie voor indringers. Deze verlichting kunnen wij zodanig installeren dat het pas in werking treedt zodra uw alarmsysteem is ingeschakeld.

Naast installatie van camerasystemen bij woonhuizen installeren wij ook camerasystemen in winkels, showrooms en bedrijven. Dit niet alleen ter afschrikking maar ook om handelingen van aanwezige personen te volgen en vast te leggen. Wij zijn u graag van dienst door u ter plaatse te adviseren welke camera het beste bij uw situatie past, eventueel aangevuld met schrikverlichting.

Neem contact op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.