Telefonie

VoIP

Bij VoIP (voice over het IP-netwerk), ook wel IP-telefonie genoemd, worden de gesprekken omgezet naar data, die via computerverbindingen wordt verstuurd. Het grootste voordeel van deze oplossing is dat het de kosten flink reduceert. En doordat de telefonie geïntegreerd is in het computernetwerk biedt dit mogelijkheden om pc software te linken aan de telefooncentrale. Ook maakt het bellen via de zaak mogelijk op een andere locatie, bijvoorbeeld vanuit huis. Vrijwel alle nieuwe systemen die wij plaatsen zijn VoIP systemen.

Managed VoIP

Wat tegenwoordig ook een mogelijkheid is, is managed VoIP, ook wel hosted VoIP genoemd. Hierbij worden bij de klant alleen IP-toestellen geplaatst, die geregistreerd worden bij een telefoonserver van een provider. Het voordeel daarvan is dat de klant zelf geen telefooncentrale hoeft te plaatsten. Dat scheelt natuurlijk in de kosten. Voor de aangeboden diensten wordt door de provider huur berekend.

Combinatie traditioneel met VoIP

Soms is een goede combinatie van VoIP met traditionele technieken te maken. De kosten voor het vervangen van het gehele telefoniesysteem kunnen vaak hoog oplopen. Vandaar dat het aantrekkelijker is om uw huidige centrale te behouden. Door middel van uitbreidingen kunt u toch het bellen via VoIP mogelijk maken.

 

Neem contact op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.