Computers

Netwerk op maat

Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij dat u geen gebruik maakt van een computer. Het maken van offertes, het bijhouden van uw administratie of het communiceren met uw collega’s, klanten en leveranciers. We worden steeds afhankelijker van technologie. Een betrouwbare netwerkomgeving is daarom een onmisbaar schakel in uw dagelijkse werkzaamheden geworden en vormt als het ware de ICT-ruggengraat van uw bedrijf. Als uw netwerk plat ligt, staat uw bedrijf stil.

Van Gemerden-ICT begrijpt dat. We beseffen ook dat elk bedrijf anders is. Daarom is elk netwerk dat wij mogen inrichten maatwerk. Hoeveel werknemers heeft u? Wat voor werkzaamheden voeren jullie uit? Wilt u vanaf thuis op het netwerk kunnen inloggen? Enkele zaken die van belang zijn voor het kiezen van de juiste server en randapparatuur. 

Met een Van Gemerden - ICT netwerk kunt u zorgeloos bestanden, email, printers en software delen en centraal beheren. U bent verzekerd van een veilige werkomgeving waarin uw bestanden dagelijks geback-upt worden en afgeschermd zijn tegen virussen en buitenstaanders.

Computers

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om een PC of laptop online te bestellen. Op het eerste oog lijkt u ook nog eens flink te kunnen besparen op de aanschaf, maar op de lange termijn is dat maar zeer de vraag. Want de goedkoopste oplossing is niet altijd de beste. Zeker als blijkt dat uw PC uw dagelijkse werkzaamheden niet aan kan. 

Als deskundige Dell Partner adviseert Van Gemerden - ICT u daarom graag bij de aanschaf van een nieuwe PC of Server. Dell heeft een uitgebreid productassortiment en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring met dit merk kunnen wij uw wensen vertalen naar de juiste specificaties.

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En loopt u een keer vast, dan staan wij klaar om het probleem voor u op te lossen. Dat is het voordeel van een vaste ICT leverancier! 

Internetdiensten

Van Gemerden – ICT is partner van Solcon Internetdiensten. Solcon is een echte Hollandse provider en liep voorop met de introductie van gefilterd internet. Nog steeds zijn ze een innovatief bedrijf dat gelooft dat veiligheid en gemak essentieel zijn voor gebruikers van internetdiensten.

Solcon scoort hoog bij haar klanten en ook bij tests van de consumentenbond staan ze hoog bovenin de lijst als het gaat om internetdiensten. Kiest u voor de combinatie Van Gemerden -ICT en Solcon dan bent u verzekerd van snel en veilig internet, e-mail en online back-up.

Neem contact met ons op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.